top of page
Riyad FR Gold X Perth Bronze.jpg

Jouw perfecte interieur begint met

Holland Haag en Decokay

Ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit 

De gordijnen van Holland Haag zijn niet alleen functioneel, maar passen ook perfect in jouw interieur. De gordijnen hebben een uitstekende isolerende werking, waardoor jij in de winter bespaart op je energiekosten en in de zomer geniet van een heerlijk koel huis. Bovendien bieden de gordijnen extra veiligheid met hun unieke, brandvertragende werking.

Cachet staat voor Luxurious Living. De exclusieve en stijlvolle gordijnen hebben unieke dessins en prints. Het merk is geïnspireerd op wereldse steden en past perfect in klassieke en traditionele interieurs. De gordijnen van Cachet voelen echt bijzonder aan in je interieur.

Cosi staat voor Colorful Living, een kleurrijke collectie met subtiele patronen. Met Cosi haal je het buitenleven naar binnen. De gordijnen zijn in verschillende stoffen verkrijgbaar, zoals akoestische of extra verduisterende. Bovendien zijn de gordijnen kamerhoog te krijgen, waardoor ze passend zijn voor alle ramen.

Catch staat voor Easy Living. De gordijnen van Catch zijn toegankelijk en eigentijds. Met Catch haal je betaalbare en kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen in huis, die geschikt zijn voor moderne en trendy interieurs. Je kunt de gordijnen helemaal afmaken door ze op te hangen in een waveplooi.

Begin de stijlvolle transformatie van jouw interieur

met Holland Haag gordijnen bij Decokay

hollandhaag.png

Alles wat je wil weten over Holland Haag en de producten vind je op de website van Holland Haag.

In de buurt

bottom of page