top of page

Harde of zachte raambekleding? Kom erachter tijdens een uur gratis interieuradvies!

Klik op de knop hieronder en ontvang jouw voucher voor een gratis uur interieuradvies!

Bedankt! Klik hier om je voucher voor een gratis uur interieuradvies te downloaden.

  • Facebook
  • Instagram
raambekleding_advies.png
shutterstock_257956172.jpg

Gratis interieuradvies voor jouw raambekleding!

Decokay: dat is dé plek waar je de mooiste raambekleding kunt zien, voelen en kopen. Onze professionele stylisten kijken graag met je mee. Wanneer het om harde of zachte raambekleding gaat, verdien je een professioneel advies, omdat deze jarenlang moet blijven hangen. We denken met je mee, zelfs tot in je eigen huis!

 

Harde of zachte raambekleding?

Het is helemaal niet erg als je nog niet zeker weet of jouw voorkeur ligt bij harde of zachte raambekleding. Wist je dat je raambekleding ook heel goed kan combineren? Denk bijvoorbeeld aan overgordijnen in combinatie met zwarte, houten jaloezieën. Onze stylisten kunnen je hier natuurlijk bij helpen!

 

Advies aan huis

Soms wil je toch liever zien hoe je gekozen raambekleding in de ruimte past, wat doet lichtinval bijvoorbeeld met de kleur? Passen die mooie gordijnen wel bij de rest van je interieur? Je kunt zelf stalen meenemen, maar het is ook mogelijk dat onze professionele adviseurs bij je thuis komen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

 

Plan een afspraak

Met meer dan 40 winkels in Nederland is er altijd een Decokay bij jou in de buurt. Plan snel jouw afspraak voor een uur gratis interieuradvies!

 

bottom of page