top of page

Ontvang een gratis uur interieuradvies van een Decokay styliste!

Klik op de knop hieronder en ontvang jouw voucher voor een gratis uur interieuradvies!

header landingspagina (1).png
plattegrond-interieur-advies.jpg

Maak gebruik van een uur gratis interieuradvies!

Decokay: dat is op één plek alles kunnen zien, voelen en kopen. Jouw gekozen vloer leg je naast je favoriete gordijn. Onze professionele stylisten kijken vrijblijvend mee, adviseren en maken als jij dat wil een moodboard. Wij verkopen professionele producten en daar hoort een professioneel advies bij. We denken en kijken met je mee, eventueel tot in je eigen huis! Of het nu gaat om behang, verf, vloer of raambekleding… 

 

Plattegrond

Als je een nieuwe woning hebt gekocht, of als je jouw woning opnieuw wilt inrichten, komt er veel informatie op je af. Dan is het fijn als iemand meekijkt met bijvoorbeeld kleur- en materiaalgebruik, maar ook jouw wensen kan koppelen aan technische specificaties van producten. 

 

Advies aan huis

Soms wil je toch liever zien hoe je gekozen vloer in de ruimte past, wat doet lichtinval bijvoorbeeld met de kleur? Passen die mooie gordijnen wel bij je behang? Je kunt zelf stalen meenemen, maar het is ook mogelijk dat onze professionele adviseurs bij je thuis komen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

 

Plan een afspraak

Met meer dan 40 winkels in Nederland is er altijd een Decokay bij jou in de buurt. Plan snel jouw afspraak voor een uur gratis interieuradvies!

 

bottom of page