top of page
316086.jpg

Nieuw behang? Wij berekenen altijd
het aantal benodigde rollen!

Kom alle behangboeken van Eijffinger bekijken

eijffinger-zwart-groot.png

Oud behang of kale muren - het is een doorn in het oog. Met het behang van Eijffinger geef jij iedere ruimte in een handomdraai een frisse, nieuwe look. De collecties zijn stijlvol en geven jouw interieur een persoonlijke touch. Door het ruime aanbod zit er altijd behang bij dat perfect past bij jouw woonwensen.

Canvas  is een hoogwaardige, tijdloze collectie. De brede behangbanen zijn gemaakt van afwasbaar vinyl. Kenmerkend aan dit behang zijn de rijke kleuren, die in verschillende aardse en natuurlijke tinten verkrijgbaar zijn. De verschillende voelbare structuren maken deze collectie bovendien helemaal af.

Embrace is een veelzijdige behangcollectie. Het behang heeft aaibare structuren, van subtiel tot krachtig. De kleuren die domineren in deze behangcollectie zijn warme neutralen en natuurlijke aardetinten, die je interieur omhelzen. Je zult merken dat je steeds meer structuren en details zult ontdekken naarmate je langer naar het behang kijkt.

De behangcollectie Pip Studio 6 is een echte eyecatcher in je interieur. De vrolijke kleuren en patronen stralen positiviteit uit. Daarnaast is de aandacht voor details duidelijk terug te zien in de behangcollectie. Het behang is klassiek en innovatief tegelijkertijd - en zorgt daarmee voor een unieke uitstraling.

Emerald is de nieuwste behangcollectie van Eijffinger. In deze veelzijdige collectie komen Oost en West samen. Of je nu meer houdt van verfijnd of ongepolijst, met de Emerald collectie kies je precies de sfeer die bij jou past. Je vindt onder andere  tropische takken, exotische bloesems en bamboe terug in het behang, in ingetogen kleuren.

Decokay heeft alle behangbenodigdheden in huis.

Leen bijvoorbeeld een plaktafel voor jouw behangklus!

Alles wat je wil weten over Eijffinger en de producten vind je op de website van Eijffinger.

In de buurt

bottom of page