top of page
header luxaflex (1).jpg
DONKERSLOOT General logo 3-.png

Spectaculaire Luxaflex®
actie bij Donkersloot

Profiteer NU van 20% korting op Luxaflex® Duette® Shades en Plissé Shades bij Decokay Donkersloot! Creëer het perfecte licht in je huis met deze hoogwaardige raambekleding, beide verkrijgbaar met elektrische bediening. Wacht niet langer, bezoek Decokay Donkersloot vandaag!

luxaflex duette shades.jpg

Ontdek de ultieme raambekleding met Duette® Shades - 20% Korting bij Decokay Donkersloot!

Ervaar het verschil met Duette® Shades - de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Hun dubbele laag stof biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook isolatie en geluiddemping voor een rustige en comfortabele leefomgeving. Dit is de chique oplossing voor je ramen!
 

Mis deze kans niet: profiteer tot en met 30 november 2023 van een exclusieve 20% korting bij Decokay Donkersloot. Upgrade vandaag nog je interieur met Duette® Shades en geniet van comfort en schoonheid in één.

luxaflex plisse shades.jpg

Plissé Shades: Perfecte Raambekleding met 20% Korting bij Decokay Donkersloot!

Ontdek de veelzijdigheid van Plissé Shades! Deze elegante raambekleding is beschikbaar in verschillende transparantie-niveaus en past zowel bij kleine als grote raampartijen. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren en patronen, zodat je je interieur perfect kunt afstemmen op je persoonlijke stijl.
 

Mis deze kans niet: profiteer tot en met 30 november 2023 van een exclusieve 20% korting bij Decokay Donkersloot. Breng schoonheid en functionaliteit samen met Plissé Shades!

PROFITEER VANDAAG NOG VAN DEZE TOPACTIES

DONKERSLOOT General logo 3-.png

Adres

Molendijk 38
3262 AK Oud-Beijerland

Contact

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

08:30 - 17:30

08:30 - 17:30

08:30 - 17:30

08:30 - 18:00

09:00 - 17:00

Gesloten

bottom of page