top of page
300410_arboretum_sepia_400x280.jpg

Nieuw behang? Wij berekenen altijd
het aantal benodigde rollen!

Kom alle behangboeken van BN Walls bekijken

BN Walls logo zwarte letters.png

Ben je toe aan een nieuwe look in je interieur? Dan ben je bij BN Walls bij aan het goede adres. Met innovatieve dessins geef je iedere ruimte een volledig nieuwe uitstraling. Je maakt bovendien een duurzame keuze, omdat alle behang FSC is gecertificeerd.

Flax

Flax behang heeft een linnen look. In dit behang voel je een rijke textuur die authentiek aanvoelt. De collectie bestaat uit 45 kleurenvarianten, die eenvoudig met andere behangcollecties van BN Walls zijn te combineren.

Andere collecties van BN Walls

Van Gogh III is een collectie die geïnspireerd is op het werk van de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh. In deze derde Van Gogh-collectie zijn de uitbundige kleuren en penseelstreken terug te zien die de grootmeester zelf toepaste in zijn werk. Je kunt niet alleen kiezen voor wandvullend behang, maar ook een behangcirkel!

Botanical is een collectie waarin botanische dessins centraal staan. Patronen van bloemen, bomen en groen domineren in deze behangcollectie. Zo haal je het buitenleven naar binnen! Botanical behang heeft een rustgevend effect in je interieur en is bovendien tijdloos.

Decokay heeft alle behangbenodigdheden in huis

Leen bijvoorbeeld een plaktafel voor jouw behangklus!

BN Walls logo zwarte letters.png

Alles wat je wil weten over BN Walls en de producten vind je op de website van BN Walls.

In de buurt

bottom of page