top of page
382331_1.jpg

Het juiste aantal behangrollen berekenen vinden wij heel gewoon

Kom alle behangboeken van AS Création bekijken

ascreation-groot.png

Met behang van AS Création geef jij jouw interieur in een handomdraai een volledig nieuwe look. AS Création biedt voor iedere smaak en iedere portemonnee een prachtige oplossing op de muur, dus er is altijd behang dat bij jouw woonwensen past. Kom snel naar de winkel en laat je inspireren door het ruime aanbod!

Antigua is een collectie met een natuurlijke uitstraling. Natuurlijke kleuren zoals groen, beige, bruin en blauw domineren en botanische prints staan centraal. In deze behangcollectie kun je zelf bepalen of je voor subtiele of expressieve patronen en dessins kiest, afhankelijk van wat beter past in jouw interieur.

Nara is een elegante en tijdloze collectie in een natuurlijke stijl. Het behang heeft bevat tinten zoals crème, groen, blauw en grijs. Daarnaast heeft de collectie decoratieve dessins, zoals ranken en bonsaitakken.

Metropolitan Stories Travel Styles is een behangcollectie geïnspireerd op verre landen, steden en culturen. De collectie bevat zowel subtiele als meer uitgesproken patronen, waarmee je een statement kunt maken in de sfeer van jouw favoriete bestemming.

Nog niet alle behangbenodigdheden in huis?

Decokay heeft alles voor je klaarliggen!

ascreation-groot.png

Alles wat je wil weten over AS Création en de producten vind je op de website van AS Creátion.

In de buurt

bottom of page