top of page
382331_1.jpg

Het juiste aantal behangrollen berekenen vinden wij heel gewoon

Kom alle behangboeken van AS Création bekijken

ascreation-groot.png

Met behang van AS Création geef jij jouw interieur in een handomdraai een volledig nieuwe look. AS Création biedt voor iedere smaak en iedere portemonnee een prachtige oplossing op de muur, dus er is altijd behang dat bij jouw woonwensen past. Kom snel naar de winkel en laat je inspireren door het ruime aanbod!

De behangcollectie Drawn into Nature is geïnspireerd door de natuur en bevat ontwerpen met motieven van planten, bloemen en dieren. De collectie heeft zowel zachte pasteltinten als uitgesproken kleuren en heeft een rustgevend effect in je interieur. Deze collectie is voorzien van het d'eco-zegel. Dit betekent dat het behang voldoet aan strenge duurzaamheidseisen. 

In de collectie Natural Living heb je keuze uit veel verschillende ontwerpstijlen, waaronder steenmotieven en botanische prints. De collectie heeft zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen, waardoor ze passen in veel interieurstijlen. Ook deze behangcollectie is voorzien van het d'eco-zegel.

Nara is een elegante en tijdloze collectie in een natuurlijke stijl. Het behang heeft bevat tinten zoals crème, groen, blauw en grijs. Daarnaast heeft de collectie decoratieve dessins, zoals ranken en bonsaitakken.

Metropolitan Stories Travel Styles is een behangcollectie geïnspireerd op verre landen, steden en culturen. De collectie bevat zowel subtiele als meer uitgesproken patronen, waarmee je een statement kunt maken in de sfeer van jouw favoriete bestemming.

Nog niet alle behangbenodigdheden in huis?

Decokay heeft alles voor je klaarliggen!

ascreation-groot.png

Alles wat je wil weten over AS Création en de producten vind je op de website van AS Creátion.

In de buurt

bottom of page